Vanhan opit eivät perille mene

Runoilija Oboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikki!, Olen 24-vuotias ujon puoleinen runoilijapoika Oulusta päin. Tykkään kirjoitella runoja, olen melko kiltti ja tunteellinen :D. Huumorintajuinenkin:). Sisimmiltäni olen nöyrä ja kultainen.
 

Kuulle minä vanhoin jaloin,
joutunut olen kovin sanoin.

Kouluttaan suaah,
joutavin tavoin.

Mutta mitä minä olen saannut köyhin rahhoin.

Patalaiskan ihmisen haisevin nahhoin.

Immeinen, joka ei ymmärrä elämää, ei minun päämäärää.

Kaikki se itte on tehtävä, voi näetä nykynuorrii.

Ei tarvvi tehä sitä, ei tätä,
elämässä ei ole muuta pakko tehdä, kun kuolla.

Se se on kuulle elämän suola.

Usko tai älä, mutta alahan siitä laputtaa...

Selite: 
4.9. 2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot