Sielu

Runoilija Oboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei kaikki!, Olen 24-vuotias ujon puoleinen runoilijapoika Oulusta päin. Tykkään kirjoitella runoja, olen melko kiltti ja tunteellinen :D. Huumorintajuinenkin:). Sisimmiltäni olen nöyrä ja kultainen.
 

Minun sieluni, tässä, jo et tunne et tiedä.

Juurikaan, en voi selittää.

Minut täytyy käsittää,

ei ole helppoa hengittää

sieluni on muuttunut pieruksi.

Selite: 
Ei ollut parempaakaan nyt tällä hetkellä mielessä;), vaikka herrasmies olenkin:D...
Kategoria: 
 

Kommentit

humoristinen hyvä runo, ainakin nauratti loppua kohden xD ja kaunis kiitos arvostelustasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot