Nimetön

Runoilija Mirew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei odota.
 

En tarvii rahaa,
en kultaa kaipaa.
Jos sinuun uskoa
mä ikuisesti saan.
Oot lahja rakkain
sun vuokses antaisin
koko elämäni pois,
jos se mulle uskon sois.

Joka päivä mä töitäs katson ja hymyilen,
lapsen lailla mä ihailen maailmaa.

Tiedän että sä valvot
koko yön vieressäni.
Et silmääs ummista,
koska haluut suojella.
Enkeleitäs lähetät
jokaisen elämään,
ettei kukaan yksinään
joudu tietään kulkemaan.

Joka päivä mä töitäs katson ja hymyilen,
lapsen lailla mä ihailen maailmaa.

Oot luonain aina vaan,
et koskaan katoa.
Sinuun turvata mä saan,
oot valmis kantamaan.
Sun luokses lopulta
kaikki palaa aikanaan,
on koti ikuinen
luonasi taivaassa.

Joka päivä mä töitäs katson ja hymyilen,
lapsen lailla mä ihailen maailmaa.

Selite: 
Pitkästä aikaa laulua kirjoitin. Tähän on tulossa nuotitkin jossain vaiheessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, haluan kyllä kuulla sitten jossain vaiheessa lauluna. (::

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mirew Nimetön 5.9.2010 0 Runo
Mirew mikä ihme 5.9.2010 0 Runo
Mirew Painajainen vs. Unelma 7.2.2008 3 Runo
Mirew Nimetön 2.2.2008 1 Runo
Mirew Nimetön 2.2.2008 1 Runo
Mirew Nimetön 28.1.2008 1 Runo
Mirew Sinä 9.11.2007 4 Runo
Mirew Kulta 9.11.2007 1 Runo
Mirew Orlando 8.11.2007 2 Runo
Mirew poista 4.2.2007 0 Runo