Nimetön

Runoilija Mirew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei odota.
 

Tein kaiken väärin.
Satutin, en pyytänyt anteeksi.
Särjin sydämesi.
En tajunnut, kuinka paljon sinua rakastan.
Jos vielä kerran voisin ottaa kädestäsi,
vielä kerran halata sinua.
Vielä kerran suudella kosteita huuliasi,
vielä kerran viereesi nukahtaa.
Aika kuluu, etkä anna anteeksi.
Odotan päiviä, odotan öitä.
Kuukaudet kuluu, vuodet vaihtuu.
Vihdoin tulet,
saavut luokseni.
En usko sen olevan totta.
Vedät minut syliisi,
pidät lähelläsi.
Jalkani eivät enää kanna.
Olet antanut anteeksi.
Rakastat minua,
emme koskaan enää eroa.

Selite: 
Miss you. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo
näkyy aika paljon sun kirjotustyyli
näissä uusimmissa runoissa
(positiivista...liian positiivinta)
(^_^)
joo mut olihan se tosi kaunis
ei voi enempää sanoo...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mirew Nimetön 5.9.2010 0 Runo
Mirew mikä ihme 5.9.2010 0 Runo
Mirew Painajainen vs. Unelma 7.2.2008 3 Runo
Mirew Nimetön 2.2.2008 1 Runo
Mirew Nimetön 2.2.2008 1 Runo
Mirew Nimetön 28.1.2008 1 Runo
Mirew Sinä 9.11.2007 4 Runo
Mirew Kulta 9.11.2007 1 Runo
Mirew Orlando 8.11.2007 2 Runo
Mirew poista 4.2.2007 0 Runo