hukkaan heitetty!

Runoilija e58da328a9670dbc0c890b1324ed18c7

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2019 22:41

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Milloin luovutat ja päästät minut menemään?
Milloin tajuat että ei tule mitään eikä tämä kannata?
Kumpikaan ei ole onnellinen näin!
Pelkäätkö olla yksin, sillä minä ainakin pelkään!
Sen takia se on niin vaikeaa! Mutta näin ei voi jatkaa!
kaikki on niin turhaa ja hukkaan heitettyä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot