Rakastanko?

Runoilija e58da328a9670dbc0c890b1324ed18c7

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2019 22:41

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
26.4.2024

 

Sinun katseesi saa minut häpeämään.
Tajuamaan mitä olen tehnyt!
Miksi satuttaa jos rakastaa?
Eikö rakkauta ole tarpeeksi?
Mitä pitäisi tehdä ja ajatella, ei näin voi jatkua!
Enkö osaa rakastaa ketään!? Kyllä se silti rakkaudelta tuntuu!
Mitä rakkaus on? Entä jos tämä ei olekkaan rakkautta vaan
jotain muuta? Mistä tiedän jos en olekkaan koskaan rakastanut?
Vai rakastanko? EN TIEDÄ!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot