Vielä yhden kerran!

Runoilija e58da328a9670dbc0c890b1324ed18c7

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2019 22:41

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
23.4.2024

 

Katseesi, pelkkä katseesi saa jalat alta.
Kosketuksesi, se sai minut melkeen pyörtymään.
Huulesi tuntui niin hyvälle huuliani vasten,
kuin palapelin palanen olisi loksahtanut paikalleen.

Saanhan kokea sen vielä yhden kerran?
Vain yhden kerran pyydän.
Tunne on jotain niin vahvaa,
mitä en ole kokenut moniin vuosiin!
Jotain mieltä hämärtävää! Miksi teen näin?

Mikä sinussa sai minut syttymään ja käyttäytymään
kuin pikku tyttö joka on ihastunut ensimmäistä kertaa!
Saanhan vielä koskettaa!?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot