Ollaan vaan kuin ei oltaiskaan!

Runoilija e58da328a9670dbc0c890b1324ed18c7

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2019 22:41

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
13.5.2024

 

Mikä saa minut jatkamaan? Olen niin kyllästynyt.
Ei mitään tapahdu. Ollaan vaan kuin ei oltaiskaan!
En jaksa näin, ei minua ole tarkoitettu paikoilleen!
Haluan mennä ja kokea kaiken. Nyt vaan kuihdun
ja lopuksi kuolen pois. En tahdo. En halua tällaista elämää!
Mikä saa minut tekemään näin!?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot