Bitterblue

Runoilija Ankhesenamun

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- The Ex-Queen of The King Tut -
 

On siitä vuosikymmen
kun sinuun rakastuin
Sä petit minut kerran
ja kerran toisenkin

Oi rakkain, mä menin täysin sekaisin

Sua vihasin mä silloin
vaan salaa rakastin
Sun syliis yhä tahdoin
mut kylmää näyttelin

Oi rakkain, vain tahdoin sinut takaisin

Jäin joka kerta kyyneliin
ei aika vienyt unhoksiin

Aina vain
odotin
päivät kului turhiin haaveisiin

Bitterblue, on vaikeaa
saada myrsky taintumaan
yhä sisälläni tyrskyt kuohuaa

Bitterblue, sä vieläkin
olet mulle rakkahin
Goodbye en suostu lausumaan

Niin vieri monta vuotta
sä häntä rakastit
Se syvälle mua sattui
kun teitä katselin

Mut rakkain, sun onnes oli tärkehin

Vaan koitti kerran päivä
hän luotas matkas pois
Oot murheissasi yksin
ken lohduttaa sua vois

Oi rakkain, sun luokses yhä tulisin

Jo kuivuneet mun kyyneleet
mut sydän tuntee edelleen

Joko nyt
sylihin
saan sut omakseni viimeinkin

Bitterblue, on vaikeaa
saada myrsky taintumaan
yhä sisälläni tyrskyt kuohuaa

Bitterblue, sä vieläkin
olet mulle rakkahin
Goodbye en suostu lausumaan

Bitterblue, on vaikeaa
saada roihu sammumaan
vuosikymmenen kun sydän rakastaa

Bitterblue, oi rakkahin
päivin öin vain kaipaan niin
Goodbye en suostu lausumaan

Goodbye en suostu lausumaan

Goodbye en suostu lausumaan!

Selite: 
Sävel: Bonnie Tyler - Bitterblue, uudet sanat runoili Ankhesenamun.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot