Nimetön

Runoilija Ankhesenamun

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- The Ex-Queen of The King Tut -
 

Haluan rakastella Sinua...
Siellä kellarikopissa kaikki ne lehdet allamme.
Joskus tummansinistä kiiltävää kaakeliseinää vasten.
Joskus omassa sängyssäni aamuyön ensimmäisten valonsäteiden siivilöityessä sälekaihtimien lävitse.
Musiikin soidessa taustalla läpi yön...
Ja videokameran edessä.

In Motion.

Selite: 
To The King Tut, when I was still his Queen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot