Tahtoisin

Runoilija Ankhesenamun

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- The Ex-Queen of The King Tut -
 

- Minä tahdon unohtaa jumalaisen hymysi
joka vei minut taivaaseen
ja sai minut lankeamaan joka ikinen kerta
- Tahdon unohtaa lempeän puheäänesi
joka lupasi minulle ikuista ystävyyttä
vaikka mitä ikinä tapahtuisi
- Tahdon unohtaa intohimon ja fantasiat
jotka saivat minut vapisemaan
ja sekoamaan kaipauksesta koskettaa sinua
- Tahdon unohtaa lämpimän läsnäolosi lähelläni
ja vanhat hyvät ajat
joista nautin juhlien joka päivä
niin kuin se olisi ollut viimeinen

Tahtoisin hypätä ajassa
viimeiset neljä vuotta taaksepäin
ja elää elämäni uudelleen kohtaamatta koskaan sinua

- Minä tahdon muistaa
kuinka töykeästi käänsit minulle selkäsi
kun peloissani tunnustin sinulle rakastavani sinua
- Tahdon muistaa ilkeät sanasi
kun julmasti kieltäydyit
edes yrittämästä ymmärtää rakkauttani sinuun
- Tahdon muistaa kaikki likaiset kännisikailusi
jotka inhottivat minua joka kerta
mutta joita kieltäydyin ajattelemasta
- Tahdon muistaa kaiken minulle aiheuttamasi tuskan
joka vei kaiken elämänhaluni
ja sai minut yrittämään hyppäämistä junan alle

Tahtoisin sinun tulevan luokseni
ja koskettavan minua yhden kerran
jotta kipeimmät haaveeni täyttyisivät
ja voisin aloittaa uuden elämän ilman sinun haamuasi

Tahtoisin sinun vapauttavan minut
sinun kahleistasi
jotka itse kerran lukitsin
hukaten samalla avaimen

Tahtoisin löytää uuden ihmisen
jota voin rakastaa syvemmästi ja täydellisemmästi
kuin koskaan sinua ilman vastarakkautta
turhaan rakastin

Kaikesta huolimatta rakastan sinua yhä
ja tulen jossakin syvällä sydämessäni
rakastamaan sinua aina
ja muistamaan sinut ikuisesti

Sittenkin
kun olet enää vain vuosien takainen
haalistunut muisto

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kovin on kipeää tekstisi. aidontuntuista, katkeraakin ja niin kovin surullista. miten rakkaus voikaan satuttaa.

Kyllä, tämä runo on kirjoitettu 100% aidoista tunteista ja tuskasta. -Ankhesenamun-

 

Käyttäjän kaikki runot