Huutoa sisältä

Runoilija pinkDino

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun meno menee kovaksi, kovat panee menoksi.
 

Istun koneen ääressä yöt päivät
Teen mitä kykenen
Käyn kaupassa, koska kaapissa ei ole ruokaa
En jaksa siivota, et ole tulossa
Näin kulutan aikaani

2 kertaa olen nähnyt unta
4 asiaa, joita ei tapahtunut
7 päivää viikosta olen yksin

Kerroinko koskaan, että en jaksa olla yksin
Asunto tuntuu tyhjältä
Itku lähtee kuin tyhjästä
Parempi näin, sanoit
Aivastin ja tarjosit nenäliinaa
Aika, jota kanssani vietit
Nyt se minua vaivaa

Silmistäni valuu tunteita edelleen
Irwin Goodman ei soittolistalla pyöri
Näen itseni peilistä
Uskon, etten koskaan parannu kokonaan
Arvaat tunteeni, kun luet jokaisen rivin 1. merkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella vaikuttava
ja äärimmäisen rehellinen runo!

Tämä iski syvälle tajuntaan,
herkisti.

Jaksamisia jokaiseen päivääsi <3

tämä oli vaikuttava ja aito, kosketti paljon.
erityisen hienosti oli toteutettu tuo "piiloviesti" rivien ensimmäisistä kirjaimista, runo säilyi silti eheänä ja tuntuu että se jopa toi aivan tietynlaisen tyylin runolle.

 

Käyttäjän kaikki runot