Rakkauden pariskunta

Runoilija Sydänpisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos etukäteen kaikille, ketkä ovat sattuneet lukemaan ja ehkä jopa palautetta antamaan kirjoituksistani synkistä. :)
 

Aamuroudan keskellä
katuvalojen loisteessa
kävelen hengityksen huurutessa

Vastaani tulee vanha pariskunta
kellon käydessä hieman yli kuutta
kaikessa hiljaisuudessa yhdessä

Joka aamu
he hiljaa kumarassa kävelevät
olenkohan koskaan kuullut heidän suustaan sanaakaan

Tänä aamuna
heidän vastaan taas kävellessä
teki mieleni sanoa heille hyvää huomenta

Sanattomasti
kuljin kuitenkin ohitse pää kumarassa
ja hengitin kylmää pakkasilmaa

Tunsin hyvää oloa heidän puolestaan
miettien että
hiljaisuudessa ja kylmyydessäkin voi elää rakkaus.

Selite: 
Sainpa mä päivän päätteeksi sanoiksi aamuisen mietintäni. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot