Pahoinpitely

Runoilija Sydänpisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos etukäteen kaikille, ketkä ovat sattuneet lukemaan ja ehkä jopa palautetta antamaan kirjoituksistani synkistä. :)
 

Tytön kysyessä
milloin sinä tulet
joudun vastaamaan
etten rakas tiedä.

Siinä vaiheessa
toivosin voivani
raivota sinulle
huutaa tuskani ulos.

Ainoa mahdollisuuteni
kuitenkin on
hakata sieluni palasiksi
ja toivottaa itseni helvettiin.

En haluaisi antaa
valkoisia valheita
mutta en yksinkertaisesti kykene
vielä kohtamaan aiheuttamaani todellisuutta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot