Vaikeus

Runoilija Sydänpisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos etukäteen kaikille, ketkä ovat sattuneet lukemaan ja ehkä jopa palautetta antamaan kirjoituksistani synkistä. :)
 

Tuntuu helpommalta
vaikkakin yksinäisemmältä
tyhjyys otti taas paikkansa
tässä kaksinaisessa elossa
tunteet lietsonneet vuorotellen
keskenään paritellen
joskus tuntuu olevan parempi
että olen ihan vain yksin
sitten miettii mielessä
onko se tarkoitus rakkaudessa
kun kuitenkin toista ihmistä vierelleen kaipaa
sitten kuitenkin ahdistaa

Tämä kaksintaistelu sisimmässä
tässä ei ole mitään järkeä
järjellä ei oikein koskaan ole kyllä mentykään
tunteet ovat aina vieneet mukanaan
mutta niiden naru on tavallaan katkennut
jotain on sisältä pahasti hävinnyt
suru mieltä kuitenkin painaa
kun miettii näitä tunteita ja elämää
periksi antamiselle en anna avainta
tunteeni saavat olla lukossa
ehkä joskus kaikki selviää
ahdistus katoaa ja elämä kutkuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot