Tähän päivään

Runoilija Sydänpisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos etukäteen kaikille, ketkä ovat sattuneet lukemaan ja ehkä jopa palautetta antamaan kirjoituksistani synkistä. :)
 

Petasin sänkyni
kohdatakseni tulevan päivän
peiton alla tyhjyys
tyynyn päällä yölliset kyyneleet.

Ne oli jätettävä sinne
pedattuun sänkyyn
sillä päivä tarvitsee vahvempaa ihmistä
enkä voi olla heikko.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot