Se minulle niin väärä.

Runoilija LSD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 20:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun peilistä katsoo ihan joku muu.
Aina hieman erilainen,
koskaan ei sama
mutta silti niin tuttu.

Katso minua, näetkö sen.
Kokeile minua, tunnetko sen.
Tänään olen kaunis.
Tänään olen humalassa.

Hymyile vielä vähän.

Kosketa vielä kerran.

Ole vielä hetki niin täydellinen ja

jos pyytäisin
lähtisitkö mukaani?

Mutta minä tiedän, sängysäni
on jo toinen. Se minulle niin oikea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot