Vedetöntä sadetta

Runoilija LSD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 20:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka helposti unohdankaan
miten rikki sinä tänäänkin olet.
Täynnä märkiviä haavoja,
sama nimi uudestaan ja
uudestaan
alle painettuna,
lääkkeiden jälkeenkin vuotavia.

Ja sinä sanot,
ettei niin ole, mutta minä tiedän.
Olen vain se
liian pieni laastari kaiken
päällä.

Mutta sinä et kerro,
minä en kysy ja niin
minä itsekkäästi pakotan sinut
vahvaksi minua varten.

Kuin
uskoisin kaiken voivan jatkua
näin. Suuren sateenvarjon alla
vedetöntä sadetta pidellen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa tunteiden kuvailua

pidin todella paljon

Kiitos, pidin oikein paljon. Suosikkeihin meni.

 

Käyttäjän kaikki runot