8 kuukautta. 20 päivää.

Runoilija LSD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 20:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

20-elokuu-2011

Tapasin miehen! Näen sen pian uudestaan.

20-elokuu-2011

Tiesin, että löydät vielä jonkun.

31-elokuu-2011

Nähtäisiinkö? Haluaisin kertoa sinulle jotakin.
Koska sinä et tuomitse.

31-elokuu-2011

Voit kertoa mitä vain! Minä en tuomitse.

13-lokakuu-2011

Tunnen itseni hirveäksi ihmiseksi.

13-lokakuu-2011

Mikä on hätänä? Sinä olet aivan ihana ihminen!

13-lokakuu-2011

Minä petin.

15-lokakuu-2011

Oletko sinä vihainen minulle jostakin?

16-lokakuu-2011

Miksi sinä et vastaa?

17-lokakuu-2011

En ymmärrä. Olet muuttunut niin paljon. Petit.
Juot ja rellestät. Poltat. En tunne sinua. Huora.

17-lokakuu-2011

Mutta. Minä olen minä. Edelleen?

17-lokakuu-2011

Toivon vain, että saat asiasi kuntoon.

10-heinäkuu-2012

Olen kunnossa. Kunnossa. Kunnossa. Koko
ajan. Sinä vain et halunnut uskoa, että olen
minä. Kaikesta tyhmästä huolimatta.

Tekopyhä. Tekopyhä. Tekopyhä. Tuli vain
mieleeni. Oletko sinä jo hankkinut itsellesi
persoonan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot