Minulla on sinua ikävä.

Runoilija PienenPieni

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä haluaisin auttaa sinua
voi kun pystyisin siihen.
Huomaan, että kaipaat sanoja,
jotka saisi sinut taas jaksamaan.

Kuinka pystyn kertomaan,
että välitän sinusta.
Niin, että uskoisit sen.

Uskon tulevaisuuteen.

Selite: 
Usko minua, rakas ystävä.
Kategoria: 
 

Kommentit

näinmpä.. <3

 

Käyttäjän kaikki runot