Rakastanko

Runoilija PienenPieni

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan-en rakasta-rakastan-en rakasta-rakastan.
Kuin päivänkakkaran terälehdet
on ajatukseni.

Rakastanko?

Selite: 
en tiedä mitä ajattelen.
Kategoria: 
 

Kommentit

samoin minun ;)

 

Käyttäjän kaikki runot