Karsittuna

Runoilija abdcabidela

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen laulu herättää
kaipauksen tielle,
jokainen ihminen aukaisee
tien kaipauksen.
 

Näen taivaansinen laguunin, pilvivuoriston laaksot.
Muistan tämän muurimaratonin, autonahan lupaustuoksut matkoista.
Lehmukset valtaavat taas kujani. Pihapuu puhuu jälleen.
Kun kaikki muu lähtee, ihmemaa palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot