Valli

Runoilija abdcabidela

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen laulu herättää
kaipauksen tielle,
jokainen ihminen aukaisee
tien kaipauksen.
 

Väsyneet jalat askel kerrallaan,
lampun valokaari seinällä todista hiljaisuutta,
suojalumi on kinostunut tien viereen.

Kuskia vaille tyhjä linja-auto kääntyy
kadun kulmassa, on tuulinen kolo
poljettua suojalunta pohjanaan kuoppa.

Ei ole äänillä lähettäjää, vastaanottajaa,
koiran haukun kaiku lähiön pihoilla,
jää on liukas suojalumen alla.

Kotikujan mutkassa tempoo elinajan
odote: kortit pussiin, sivut selviksi, omapää auki.
Seinän vieressä suojalumi joko jäätyy uudelleen
tai humahtaa kasoiksi aurojen tielle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin. Paljon.
Tämä kuvaus ja tunnelma <3

 

Käyttäjän kaikki runot