Ohimenevä...

Runoilija Pesukarhu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kysyy, miksi tuo runoja rustaa?

Lapsi on kai päästänsä sekaisin."
 

Yksin elämä jättää
peilin eteen,
jos ei se saa
vieraakseen viiniä viekoittavaa

ainutlaatuinen - taas kerran

syvät nimet,
sanojen polut,
olevan solmut,
ken kertaamatta käsittäis?

ei enää kertaakaan - ennen seuraavaa

Selite: 
... Ikuisesti. <br/><br/> Tulipa todistettua oikeaa taidepläjäystä tänään, sen kunniaksi käskettiin kirjoitella enemmän. Tässäpä sitä olisi :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot