Compromise

Runoilija Pesukarhu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kysyy, miksi tuo runoja rustaa?

Lapsi on kai päästänsä sekaisin."
 

What do I want?
What do I need?
Constancy, content, coherence, comprehension

What do I want?
Contentment, convenient conditions at my convenience,
complexity, a cobolt collar, ...

..., coal for all the corrupt children

Selite: 
Oh, and a slave. Pardon, a low-pay personal assistant.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot