Toinen

Runoilija Pesukarhu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kysyy, miksi tuo runoja rustaa?

Lapsi on kai päästänsä sekaisin."
 

Miten?
Miten on mahdollista, että aina,
joka kerran,
kun tapaan, tutustun, seuraan: kohtaan,
muovautuva maailmani murtuu taas hieman.
Hämmästyn ihmistä, yhä uudelleen ja uudelleen.
Jokainen on erilainen, jokainen. Mikään ei ole ennaltamäärättyä.

Ikuisuus yhtä ei ole hetkeä toista;
horjuva on hento usko ihmiseen uskomiseen.

Ymmärtävä, harvoin; tietämätön, tuskin koskaan; julma, en kertaakaan. Vakuuttava, aina, joka kerran, myös silloin kun.

Viha, inho, halveksunta
röyhkeyttä, niiden kun väität olevan syyttä;
vaan tyhjyyden olisi multa tunnustus myöntää olevan perusteetta

sinä vai sinut?
en tiedä, en piittaa,
en luota enää luottamiseen

Selite: 
Jo pari aikaa vanha, joka hetki sitten tuli taas mieleen. Sarjassamme "ai että kun on ollut aikoja": ei enää ihan täysin ajankohtainen, mutta ainakin omasta mielestäni julkaisukelpoinen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot