Otherworldy game

Runoilija Pesukarhu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kysyy, miksi tuo runoja rustaa?

Lapsi on kai päästänsä sekaisin."
 

He has but his
Future behind him
Fate before him, it screams and bellows;
Faith beside him, grins in yellows
Spirit in his left,
Dies in his right hand,

Tonight
The game is on!

Selite: 
Väärin ei saa käyttää, väärinkäyttö on taidetta. Englannin ylväs kieli tarjoaa parastaan!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot