Heartbeat

Runoilija December

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 9.10.2023 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun sohvannurkassa ja odotan että laitat musiikkia soimaan. Hetken päästä kaiuttimista alkaa kuulua miehen matalaa laulua ja nouset ylös sohvalta.

Ojennat minulle kätesi, ja hieman ujosti hymyillen tartun siihen nousten seisomaan eteesi. Kiedot kätesi ympärilleni ja painan pääni olkaasi vasten.

Alamme liikkua hitaasti musiikin tahdissa, ja hetken päästä uskallan puristaa sinut tiukemmin itseäni vasten.

Äkkiä tunnen melkein pakahtuvani onnesta, ja vedän tuoksuasi syvälle keuhkoihini. Pieni kyynel vierähtää poskelleni, ja kuiskaan korvaasi äänettömästi: Rakastan.

Selite: 
Vähän rakkautta tähän elämään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, herkkä. Täynnä rakkautta!

Upea, herkkä. Täynnä rakkautta!

 

Käyttäjän kaikki runot