Hopeapaju on minun sydämeni puu

Runoilija December

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 9.10.2023 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Tutki vettä ja opi siitä",
niin minulle sanottiin.
Ja tässä minä nyt istun,
korvissani hyönteisten,
lintujen, sekä liikenteen äänet,
ihollani sadepisarat.

Tihkusateen jälkeen
yllättää ruuhka-aika,
eikö missään
saa olla enää rauhassa?

Vesi heijastaa
sen pinnalla tapahtuvat liikkeet,
veneet särkevät
pilvien heijastuksen.

Jotta minä olisin kuin vesi,
minun täytyisi olla elävä peili.

Selite: 
Tarotkortit kehottivat hakeutumaan veden läheisyyteen ja tutkimaan sitä, niin siis tein.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vesi on kyllä ihailtava asia. Merissä on varsin reippaasti vettä, mutta silti se on niin sulassa sovussa itsensä kanssa. Vesi on ikuisen rauhallista itsessään, myrskyt eivät ole veden vika, eikä ne järkytä veden sisäistä rauhaa. Kiva runo.

Mutta näin lukijan ominaisuudessa en kyllä näe nimen ja tekstin välistä yhteyttä..

Hieno runo, josta tuli Bruce Leen viisaat sanat vedestä mieleen.

youtube.com/watch?v=pAxOHPmITHI

 

Käyttäjän kaikki runot