Sleepless

Runoilija December

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2006
Viimeksi paikalla: 9.10.2023 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sleep has become
Like an evasive lover. 
First it carresses
Gently your skin
And promises to
Make everything better, 
But ultimately
You are just left
Alone in the dark. 
 
Selite: 
Univaikeuksista kärsivänä tämä tuli taas ajankohtaiseksi..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minullakin on pahoja univaikeuksia, joista voin syyttää vain itseäni. 
Jaksamista niiden kanssa. 
 

Käyttäjän kaikki runot