Aikaansaamaton

Runoilija Hemppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten monesti olenkaan ajatellut
hyppääväni sillalta jokeen.
Tuntea hyytävän kylmän veden
nuolevan itseäni,
miettinyt olenko mitään aikaan saanut.
Niin tuhannesti olen saanut
aina pettyä jokaiseen,
mutta heitäkin enemmän itseeni.
Aina vain tuntuu siltä
ettei minulla ketään ole,
ketään jonka kanssa jutella.
Surkean elämän surkea loppu.

Selite: 
Surkeaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot