Lintu

Runoilija Hemppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Mistä löydän voimani jatkaa?
Mä en jaksa enää tätä samaa paskaa."
Sormia palelee kun ulkona kävelen.
Sinne sateeseen makaamaan jään
ehkä viimeisen auringon säteen nään.
Mitä vaan tapahtuu
sä et koskaan saa unohtuu.
"Voisimpa sulkea sut häkkiin
niinku linnun ja pitää sinut omanani,
rakastaa niin kovasti,
etkä koskaan karkais."
Se on vain unelmaa
joka ei toteudu,
mutta lupaa ettet unohda,
koska ihan liikaa sua rakastan..

Selite: 
moulin rougea katellessa pisti jotai ajatuksia mieleen.. =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot