Olenko?

Runoilija Hemppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan olla jotain mitä en ole.
Jotain mitä olen jumaloinut.
Olen vain yksi toivoton perässähiihtäjä.
Muita kuitenki miellyttäisin,
jos vain enää osaisin.
Se ei vaan enää onnistu.
Laskeudun pehmeään pimeyteen.
Hiljaisuuteen.
Sinne minne haluaisin kuulua.
Mustaan magiaan. Fantasiaan.
Jonnekkin missä olen mitä haluan.

Selite: 
Haluan olla jotain mitä en ole.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot