Sivustakatsoja

Runoilija Hemppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elän välivaiheilla.
Minne kuulun?
Menen laineiden mukana
sinne minne ne kuljettavat.
Ei halua vaihtaa suuntaa,
eikä mitään.
Elämä kuin peli,
jota sivullisena
katson katsomosta.

Selite: 
pitäs tehä asioille mutta se on vaan se <pitäs>
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa tekstiä! joskus elämä tosissaan tuntuu peliltä..

 

Käyttäjän kaikki runot