Piiloni

Runoilija Hemppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuvittelen paikan, oman piiloni.
Paikan johon voin paeta,
kun en saa henkeä.
Ulottuvuuteen toisenkaltaiseen
tipahdan.

Taivas mustuu.
Tähdet täyttää sen samettisen verhon.
Näen höyryävän hengitykseni,
kunnes nukahdan.
Koko loppuelämäni nukun alla
tuikkivien tähtien,
ikiomassa piilossani.

Eikä kukaan häiritse meitä enää..

Selite: 
piiloutuisin jonnekkin jos voisin, mun oma salainen paikka :)) ja sinne kyllä jäisinki.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot