en luvannut

Runoilija pimpinella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en luvannut olla
nyrkkeilysäkkisi
oksennusämpärisi
roska-astiasi
maalitaulu tikarin lailla
pistäville sanoillesi.
näitä en luvannut sinulle
silloin kun tavattiin
kuitenkin....

Selite: 
elävästä elämästä
Kategoria: 
 

Kommentit

Kukaan ei lupaa, mutta joutuu tahtomatta tilanteeseen moiseen. Rakkaudessa oikeassa ei tuollaiseen jouduta.Surullisen tosi tarina monille.

Mielenkiintoinen voimakas runo. Hyvää työtä

Rankkaa tekstiä - elämäkin varmaan. Sietämistä, kestämistä, ymmärrystä. Ei kuitenkaan loputtomasti.

En noista sanamuodoista ja sijamuodoista tiedä muuta kuin miltä mikäkin kuulostaa ja näyttää, siksi tässä asiassa vielä toivo mielen täyttää. Sulle harmia tuottaa lie yksi henkilö vain, itse osan toisenlaisen sain. Raskastahan se jos kiusaaja läheinen on kovin, eroa miettii varmaan toisenkin tovin. Koko muu mailma jos kutsuu hymyillen, mikä saa elämään piilossa lymyillen? Mietin hiljaa sitä mielessäin, kun on asiani toisinpäin...

Hienosti kuvattu tilanne ei kukaan halua olla väkivallan uhri..

Nyt meen kyllä ihan sanattomaksi, ja vielä nuo seuraavat muutkin runot,-- täs on jotain niin hirvittävän tuttua ja kipeää tekevää jotta ihan kuvottaa,-jos oot Sinä se maalitaulu tai kuka tahansa läheisesi,- niin ÄKKIÄ KAUAS POIS tilanteesta, EI ikinä saa kenelläkää olla lupaa eikä oikeutta kohdella toista näin,-Minä tiedän mistä puhun, en luvannut minäkään, mutta kauan vain olin se maalitaulu. EN OO ENÄÄ.........

Jos näin on,olen samaa mieltä Ma-ppin kanssa.Kenelläkään ei ole oikeutta tähän..
varsinkin,jos puhuminenkaan ei enää auta.

 

Käyttäjän kaikki runot