Viidakon talvi

Runoilija pimpinella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näinpä kerran sellaista unta,
että viidakossa satoi lunta.
Siitä vallan hirmuinen meteli nousi,
kun viidakon eläimet aamulla ylös nousi.
KUULUTTI VIIDAKON KUNINGAS RIEHAN ALKANEEKSI!
Liskot, sammakot, muurahaiset ja
monet muut pienet öttimöntiäiset lumesta liukumäen teki.
Norsut kärsällään valtavia palloja pyöritteli,
ja lumilinnan niistä rakenteli.
Käärmeet labyrintin aurasivat ja
hippaleikkiin siihen ne kaikki luikerteli.
Linnut laulukuoron perustivat ja
musiikkia juhlaan sirkuttelivat.
Kookkaburra orkesteria johti,
aivan sinfoniaan asti.
Apinalaumat vallattomat lumisotaan innostuivat
niin ettei siitä loppua tainut tulla.
Kirahvit nuo pitkäkaulat ,ylimpänä valvovat,
että juhlat jatkuu mallikkaasti aivan loppuun asti.
Aitiossa arvovieraat noille hassutuksille tuhahteli,
vaikka niiden mieli mukaan teki.
”Ei nyt sovi ihan lapselliselta näyttää, pitää sitä vähän aivojakin käyttää”.
Liukastui vanha shakaaliemo ja huomasi,
että vallan hauskaa on laskea mäkeä, eikä se ole enää äkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas veikeä! Nostatti hauskat mielikuvat eksoottisista eläimistä lumen keskellä, viihdytti tällaista lapsenmielistä :)

voi mitään näin ihanaa ja iloista,

en ole lukenut pitkään aikaan,

tälläistä lisää!!

 

Käyttäjän kaikki runot