pikku possut

Runoilija pimpinella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kiva kiva!
huusivat pikku possut
kun ne hyppäsivät kuralätäkköön.
Äiti possu hurjistuneena huusi:
Suihkuun siitä joka kurasorkka!

Selite: 
keväällä laspsen lapsen kanssa pihalla tuli mieleen..
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienten possujen leikki on kuin lasten että missä rapakkosiinä leikki paikka.

Hyvää syntymä päivää

Tässä on kivasti kuvitusta! Sopisi hyvin lastenkirjaan *Kiitokseni

Suloisen lämmin runo.

Pienten possujen leikki on kuin lasten että missä rapakkosiinä leikki paikka.

Hyvää syntymä päivää

Tässä on kivasti kuvitusta! Sopisi hyvin lastenkirjaan *Kiitokseni

Suloisen lämmin runo.

 

Käyttäjän kaikki runot