Sankarillinen surulaulu.

Runoilija Atlas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nimeni on legioona, koska meitä on monta.
 

Särkynyt kaiku nääntyy minuun.
Sokean enkelin kova katse.
Sisäiset rauniot, muinainen sointu.
Haavoittuneiden sydämmissä, kuoleva joutsen.

Maailmoja, ikuisesti petettyjä.
Kadonneita totuuksia, jotka nyt putoavat.
Hyvästien kyyneleitä mustaan tyjhyyteen.
Ylpeänä, ja vilpittömänä menen tapaamaan kohtaloni.

Ukkonen itkee,
Sankarillinen surulauluni.
Kohtalo...Niele todellisuus

Salaisten maailmojen henget,
Pyydän elämää kuoleman takaa.
Kootakseni ystävälliset tähdet,
Tullakseni taivaiden vartijaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot