Nimetön

Runoilija Atlas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nimeni on legioona, koska meitä on monta.
 

Now I can see it
The glory of heroic spirits
Now, I am standing,
Not retreating, but fighting
At least I can die with good company
It's my time to be fearless.
saying goodbye to the bloody road.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot