Nimetön

Runoilija Atlas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nimeni on legioona, koska meitä on monta.
 

Sanoja
Puhuttu ilman tarkoitusta
Lauluja
Käytetty ja kulutettu.
Tarvitsen itseäni muistaakseni
Sen, minkä niin usein unohdan.
Mielen piilottamilla mailla
missä voima ja totuus asuvat
Peto nukkuu odottaen
kuullakseen taakkansa kutsun.

Näen kirkkaasti nyt
tämän siunatun ilmestyksen
omalla tahdollani
vedetty sisimmästä
verho on otettu silmistäni
sisäinen minä repii läpi
Ääänekkäästi vaatien huudoissaan

Kuopassa
ilman valoa tai seiniä
loputtomia lukittujen ovien rivejä
salaisuus on piiloitettu
saavuttamattmissa meiltä kaikilta
ja niin se jää olemaan
Muttei niille, jotka eivät niitä halua selvittää
Haastaakseen säännöt
vaanivat sitä, minkä näit
Tiedät että kykenen siihen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot