En ole itkenyt tänä iltana

Runoilija savilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Les temps sont durs pour les rêveurs.
 

Kärpänen tuli huoneeseen oven alta
Ainoa valoisa tila tässä talossa tähän aikaan

Missä on silloin kun on kotona muttei ole kotona
Ihan sama olenko tässä vai tuossa
kun olen yksin

Haluaisin mennä nukkumaan mutten mene

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot