Missä isä on?

Runoilija savilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Les temps sont durs pour les rêveurs.
 

Toni hakkaa vasaralla äitin päätä tohjoksi
Verta tulee niin perkeleesti

Kaadan kepalle lisää muroja

Toni sanoo että se katoaa meidän elämästä

Isä ei soita
Miksei isä soita?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot