Hiirenloukku

Runoilija savilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Les temps sont durs pour les rêveurs.
 

Istun tässä
aulan sohvalla
Toivon että satut paikalle
vaikka tiedän
ettet ole lähelläni
niinkuin olit lauantai-iltana
kun olimme molemmat hieman sekaisin
ja minä olin rohkeampi kuin koskaan



Katsoisit edes minuun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja vaikuttava pieni runo.

Viimeksi tänään päivällä tunsin saman, odottaa läheistä saapuvaksi vaikka tietää että ois lähes mahdotonta että hän tulisi juuri silloin... Ü

 

Käyttäjän kaikki runot