pöö

Runoilija savilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Les temps sont durs pour les rêveurs.
 

se kuuluu niihin otuksiin
joista kerroin
viimeviikon tiistaina

niihin
jotka kutoo kurjuutta
toisten satuihin

juuri kun kaikki olivat elämässä onnellisina
elämänsä loppuun saakka

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot