Pekka

Runoilija savilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Les temps sont durs pour les rêveurs.
 

Heräät
Menet töihin
Tulet kotiin
Syöt ruokaa
Katsot telkkaria
Käyt paskalla
Lyöt varpaan kynnykseen ja itket
Menet nukkumaan

Sinuun voi katsoa
muttei sukeltaa

Sinä et kosketa minua

Sinulla on peruselämä

Seisoin kukkapenkissä ja kurkistin ikkunasta keittiöön
Haistoit onko maito mennyt happamaksi

Minä en koskaan voisi rakastaa sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot