Isäni + alkoholi = elävän elämän helvetti

Runoilija Kati91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ei löydä. Kuuleva ei kuule. Turha haparoida, huutaa.
 

Näen kasvot, mutten todella näe niitä.
Nämä kasvot sanovat minulle hyvän huomenen,
nämä kasvot sanovat ”kulta”.
En halua vastaanottaa kaikkea siltä taholta.
Totuus on..
en uskalla.
En halua avata itseäni sille,
joka minua haavoittaa.
Hänen kasvonsa eivät ole kauniit,
eivät elämäniloiset,
vaan piilotettuna jonkinlaisen maskin taa.
Hän haluaa olla jotakin, kaikkea,
mutten ole varma uskaltaako hän kohdata todellisuuden.
Onko se hännelle aivan liian raskas?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on toisille ihmisille vaikeampaa,raskaampaa kokea.Sen pahan olonsa purkaa siihen minkä uskoo tuovan avun.Todellinen apu,on kuitenkin kohdata itsensä.

 

Käyttäjän kaikki runot