Olenko heille enää minä?

Runoilija Kati91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ei löydä. Kuuleva ei kuule. Turha haparoida, huutaa.
 

Useita eri teitä, joista valita.
Valtatie
Soratie
Kinttupolku

Kuljen matkaani soratiellä.
Valtatie houkuttelee,
käytännössä olen jo
Valtatiellä.

En uskalla huutaa muille:
"Hei, olen Valtatiellä!"

He tajuaisivat.
Sattuu kuvitella,
miten he reagoisivat.

Ehkä, vaikka kulkisin
Valtatietäni heitä kohti,
lähestyisin heitä.
Minä ja Valtatieni ihan heidän
läheisyydessään.
Kulkisivatko he Kinttupolkuaan
kauaksi minusta?
Kulkisiko heidän reittinsä
kaukana minun reitistäni?

Pystyttäisivätkö he
esteitä väliimme?
Turhia esteitä,
jotka olisivat
lävitsepääsemättömiä.

Meillä on rakkaus,
veri,
muistot,
jotka me jaamme,
jotka ovat meille yhteisiä.
En uskalla luottaa niihin.

Onko heidän Kinttupolkunsa oikeasti valtatie
ja minun Valtatieni kinttupolku?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on ihanan omaperäinen. Hieno idea ja vielä hienompi toteutus. Tykkään valtavasti. Wautsi.

 

Käyttäjän kaikki runot