tarina pienen pienestä tytöstä

Runoilija Kati91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ei löydä. Kuuleva ei kuule. Turha haparoida, huutaa.
 

Oletko jo kuullut sadun pienen pienestä tytöstä?
Tytöstä joka maailmalle lähti onneaan etsimään.

Tytöllä oli paha luonne.

Tyttö osasi käyttää muita hyväkseen.
Sen hän tekikin, ja tekikin hyvin.

Tyttö kasvoi hitaammin kuin muut.
Hän oli kaikille ikäisilleen katkera.

Tyttö halusi paremmat vanhemmat.
Hän syytti vanhempiaan virheistään.

Tyttö ajatteli kuin aikuinen.
Hän kayttaytyi kuin lapsi.

Tyttö lähti onneaan etsimään.
Salaa hän lähti illan laskeutuessa uskotellen vanhemmillensa kiltisti nukkuvan.

Tyttö kulki pitkin maita.
Hän saapui metsän reunalle aamun sarastaessa.

Tyttö koki pahoja vaikeuksia.
Hän eksyi kerta toisensä jälkeen yhä syvemmälle ja syvemmälle satoja vuosia vanhaan metsään.

Tyttö jäi sille tielleen.
Joka vuosi kevään vaihtuessa kesään tiettynä päivänä, voi kuulla vaimeaa huutoa auringonlaskun viimeisen punaisen hehkun aikaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot