hetken erilaisuus, sen lämpö ja lupaus

Runoilija Kati91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsivä ei löydä. Kuuleva ei kuule. Turha haparoida, huutaa.
 

Olit vain hetken,
pienen hetken,
niin ihanan,
kauniin.

Olit joukossamme,
kuin kevään tuulet,
kesän säteet,
syksyn värit.

Lähtiessäsi sanoit hei,
sanoit tunteella,
suurella lämmöllä,
kuin lupauksella.

Se oli lupaus,
lupaus tulevasta,
suuresta onnesta,
unelmien täyttymyksestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista...lupaavaa onnen täyteyttä.

Hei! Tämä on ihana <3

Tässä oli mukana jonkun verran haikeutta.

 

Käyttäjän kaikki runot